Brokoli Filizi Nasıl Tüketilir? Nelere İyi Gelir?

TAT 

Brokoli filizi (BroccoCress), Türkiye'de ilk defa bizim tarafımızdan yetiştirilen yenilebilen bir bitkidir. Tat olarak çok hafiftir. Peynir ile çok harika bir tat verir. 

 

Nelere Yakışır?


Aynı zamanda diyetinize eklenebilecek çok özel bir ürün olmanın yanında her çeşit yemek, çorba ve soslarda dekoratif olarak son rütuşlar için idealdir.

 

Brokoli Filizi Hangi Mutfaklarda?

Brokoli Romalılar zamanda da bilinen çok eski bir sebzedir. Karnabahardan daha eskidir. Genelde İtalyan’lar üretirdi ayrıca Amerika’da da yaygındı. Son 20 yıldır ise avrupa genelinde popülerliği artıyor. Brokolinin sağlık için faydaları çok iyi bilinir. İçerik olarak bu kadar fazla bileşene sahip olmasına rağmen, tadı çok güzeldir.

 

Nasıl Saklanır?

12 ay boyunca bulunabilir ve kolayca 7 güne kadar saklanabilir. Uygun depolama sıcaklığı 2°C - 4°C’dir. Biz sosyal sorumluluğumuz gereği mutfağınıza ürünü, temiz ve hijyenik koşullarda yetiştirerek kullanıma hazır olarak gönderiyoruz.

 

Pişirme Tenikleri

Kahvaltı, Peynir, Fonksiyonel, Vahşi, Izgara, Öğle yemeği, Ana pemek, Et, Makarna, Pizza, Kanatlılar, Salatalar, Sandviç, Atıştırmalık, Çorbalar, Starter, Suşi, Vejeteryan, Sebzeler

 

Besin Değerleri

Molibden, Sulforaphane

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.