Maydanoz Filizi Nasıl Tüketilir? Nelere İyi Gelir?

Maydanoz Filizi Nasıl Tüketilir? Nelere İyi Gelir?
TAT
Maydanoz Filizi  (Persinette Cress); yenilebilen bir bitki olarak Erüst Tarım markasıdır. Çorbalar, et, balık ve kümes hayvanları için çok iyi bir garnitür ve baharattır.
 
Nelere Yakışır?
Servis öncesinde tabakların üzerine dekore edilir. Genellikle taze olarak kullanılır. İnce bitki yapısından dolayı geleneksel maydanoza göre ağızda daha hoş bir lezzet hissetmenizi sağlar. 
 
Hangi Mutfaklarda?
Maydanoz Filizi (Persinette Cress); genellikle baharat olarak kullanılan popüler bir bitkidir. Esas menşei Akdeniz ülkeleridir. Eski zamanlarda bir çok yemekte kullanılıyordu. Batı Avrupa'yla tanışması ise Romalılar zamanına dayanmaktadır.
 
Nasıl Saklanır?
12 ay boyunca bulunabilir ve kolayca 7 güne kadar saklanabilir. Uygun depolama sıcaklığı 2°C - 4°C dir. Biz sosyal sorumluluğumuz gereği mutfağınıza ürünü, temiz ve hijyenik koşullarda yetiştirerek kullanıma hazır olarak gönderiyoruz.
 
Pişirme Teknikleri
 Fırında pişirme, Harmanlama, Konservelemek, Kıyma, Soğuk İnfüzyon, Ayıklamak, Fermente, Jel, Marine, Sıvı yağ, Makarna hamuru, Asitle temizleme, Duman, Sous vide, Kızartma karıştırın, Şurup
 
Besin Değerleri
A Vitamini, Demir, C Vitamini, K Vitamini, Kalsiyum

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.