Roka Filizi Nasıl Tüketilir? Nelere İyi Gelir?

Roka Filizi Nasıl Tüketilir? Nelere İyi Gelir?
TAT
Roka Filizi, son derece güçlü bir tada sahiptir. Bu kadar güçlü bir lezzetin, böylesine küçük bir yaprakta bulunması oldukça inanılmazdır. Tadı nohutu anımsatır. 
 
Nelere Yakışır?
Roka Filizinin(Rucola Cress ) ince yaprakları dekorasyon için uygun olup, salatalar ve patates püresinde de kullanılır. Pişirme durumunda ise makarna sosu, jambon, peynir, krema ve arpacık ile kullanılabilir. Eğer pişmiş yemeklerde kullanılacaksa,  en son eklemenizi tavsiye ederiz, makarna sosunda fantastik bir tat ve görünüm sağlar.
 
Hangi Mutfaklarda?
Roka Filizi(RucolaCress), İtalyanlar, Yunanlılar, Portekizliler ve İspanyollar tarafından sıkça kullanılan ve bilinen geleneksel bir Akdeniz bitkisidir. Ama Orta Doğu, Mısır ve Kuzey Afrika'nın geri kalanını unutmayalım. Bugünlerde uluslar arası tüketilen bir bitkidir. Açık sözlü olmak gerekirse, yemeklerde tat belirleyici olarak çok baskın bir karaktere sahiptir. Çiğ de yenebilir, pişirilebilir de. Bizim ürünlerimiz açısından, çiğ olarak tüketilmelerini tavsiye ederiz.
 
Nasıl Saklanır?
12 ay boyunca bulunabilir ve kolayca 7 güne kadar saklanabilir. Uygun depolama sıcaklığı 2°C - 7°C dir. Ürün kalitesini optimum düzeyde tutmak için ise 2°C - 4°C de saklanmalıdır. Biz sosyal sorumluluğumuz gereği mutfağınıza ürünü, temiz ve hijyenik koşullarda yetiştirerek kullanıma hazır olarak gönderiyoruz.
 
Pişirme Teknikleri
Fırında pişirme, Konservelemek, Ayıklamak, Fermente, Jel, Marine, Sıvı yağ, Makarna hamuru, Asitle temizleme, Duman, Sous vide, Kızartma karıştırın, Şurup
 
Besin Değerleri
A Vitamini, Demir, C Vitamin

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.