Sıkça Sorulan Sorular

08-11-2022 14:00
Sıkça Sorulan Sorular

Erüst’ün sahibi kimdir?

Erüst 1939 yılında kurulan bir aile şirketidir. Dededen toruna geçen şirketimiz şu anda 4.kuşak Genel Müdür Mustafa ERÜST önderliğinde yönetilmektedir.

Mustafa ERÜST kimdir?

Antalya’da 11.01.1973 tarihinde Meydankavağı ’de dünyaya gelmiştir. Babası Mahmut Ünal ERÜST (Erüst’ün Kucularından) , annesi Nurten ERÜST. Çiftçi bir ailenin çocuğu olarak küçüklüğünde baba mesleğini eline almıştır. Daha küçük yaşta olan çalışma disiplinine sahip olarak her zaman bunu sürdürmüştür.

Dedesi Hüseyin ERÜST ve babası Mahmut Ünal ERÜST önderliğinde 1939 yılında kurulan Erüst Şirketi için çalışmaya başlamış ve ailesi ile birlikte tarım alanında ülkemizde birçok yeniliğe imza atmışlardır.

Daha sonra tek başına yönetimi devir alarak yenilikçi bakış açısı ve teknolojiye olan ilgisi ile çok büyük farklara imza atmıştır. Ülkemizde daha önce yetiştirilmemiş yenilebilir çiçekler, mini sebzeler, sap kereviz yetiştiriciliğini başlatmıştır. Aynı zamanda Türkiye’de ilk Hidroponik Sistemde yetiştiriciliğini başlatmıştır.

Tarıma olan düşkünlüğü küçüklüğünden aşılanmış olan Mustafa ERÜST bunu ticari amaçla kendi markası ile yaparken, aynı zamanda hobby amaçlı olarak özel bahçesinde çeşitli ve farklı ürünlerin AR-GE çalışmalarını da yapmaktadır.

3 kız çocuk babası olan Mustafa ERÜST, gelecek nesillere verimli topraklar bırakmayı kendine amaç edinmiş, insan ve gıda sağlığına önem vererek tarım alanında Ülkemizin en başarılı isimlerinden biria haline gelmiştir.

İnternet sitenizden nasıl sipariş verebilirim?

İnternet sitemiz şu an da alışverişe açık değildir. Bu nedenle sipariş alamıyoruz.

Ürünlerinize nereden ulaşabiliriz?

Ürünlerimize tüm süpermarketlerden ulaşabilir veya mobil aplikasyonlardan sipariş verebilirsiniz.

Üretim yeriniz nerede ve nasıl üretiliyor?

Üretim yerimiz Antalya’da Serik ilçesindedir. Ortalama 450-500 personel ile üretim ve paketleme yapıyoruz. Tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştiricilik yapıyoruz. Yetiştirdiğimiz tüm ürünler küçükten büyüye herkesin tüketimine uygundur.

Günlük arazilerimizden toplanan ürünlerimizin tazeliğini korumak için aynı gün paketleyerek sevk ediyoruz. Böylelikle taze tüketim döngüsünü dinamik olarak sürdürüyoruz.

Aynı zamanda İyi Tarım Uygulamaları ve Hidroponik üretim yaparak sürdürülebilir tarımı destekliyoruz. Böylelikle taze tüketim ve gelecek nesilere verimli topraklar bırakmak olan en temel 2 amacımızı yerine getiriyoruz.

İyi Tarım Uygulamaları nedir?

İyi Tarım Uygulamaları(İTU) FAO tarafından, "tarımsalüretim sisteminin sosyal açıdan yaşanabilir, ekonomik açıdan karlı ve verimli, insan sağlığını koruyan, hayvan sağlık ve refahı ile çevreye önem veren bir hale getirmek için uygulanması gereken işlemler" olarak tanımlanmaktadır.

Ürünlerinizin analizleri mevcut mu?

Tüm ürünlerimizin katkı, kalıntı, pestisit ve mineral analizleri yapılmaktadır. Bu analizler insan sağlığı güvenliğini arttırmak, önleyici tedbirler almak amacıyla gıda kalitesini arttırmak için şarttır. Hem ihracat hem ithalat hem de tüm süpermarketler de olan Türkiye’nin en yerli global markası olarak bu analizler aynı zamanda Tarım Bakanlığı, Market Zincirleri, Global G.A.P, ISO gibi Uluslararası Kurumlar tarafından da validasyon edilmektedir.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.